Keno på nätet

Många tror att Keno bara kan spelas genom Svenska Spel, men så är det absolut inte. De flesta onlinecasinon på nätet erbjuder Keno och där finns det också olika varianter av Kenospel och du har dessutom möjlighet att spela Keno gratis, spela olika bonusspel, få Kenobonus och att vinna riktigt mycket pengar genom progressiva jackpots. Keno är en rolig kombination mellan Bingo och Lotto. Det som de allra flesta Kenospel har gemensamt är att spelet går ut på att man ska satsa på ett antal nummer.

På nätet finns det mängder av olika roliga Kenospel att välja bland:

Ultimate Bingo Keno är en kombination mellan Bingo och Keno. Man spelar genom att köpa spelkort som har nummer, ungefär som bingobrickor. Varje kort har 15 nummer mellan 1 och 90. När spelet startar kommer 20 slumpmässiga nummer att slumpas fram och du vinner ifall du har minst tre korrekta nummer. Siffrorna markeras automatiskt på din spelbricka allt eftersom. Du väljer själv hur många brickor du vill köpa och vilken insats du vill spela med. Hur mycket du vinner beror på insats och insatserna är mellan 50 öre och fem hundra kronor.

Keno Race är ett Kenospel då du spelar flera snabba spel i en följd. I detta spel kan man satsa ganska höga belopp, lägga till extra nummer och även vinna relativt höga summor.

Video Keno ser ut som videospel. Det påminner om slotmaskiner eftersom du spelar själv mot datorn. Du lägger en insats, väljer ut ett antal nummer och när spelet startar så slumpas det fram Kenobollar med nummer på. I Video Keno kan du vinna riktigt höga vinster.